Lakstīgala 4+

Cube Agentura SIA

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Šī lietotne ir tapusi kā mūsdienīgāka versija latviešu tautasdziesmu krājumam Lakstīgala, kurā leģendārais kordiriģents Roberts Zuika apkopojis pazīstamākās latviešu tautasdziesmas.

Tautasdziesmas saliedēja Roberta Zuikas diriģēto leģionāru kori kara laikā un arī vēlākos gados ASV dzīvojošās latviešu ģimenes nometnēs Garezerā. Tās spēj vienot latviešu tautu jebkuros laikos, tāpēc Zuikas kungs aizvien ir rosinājis bērnus un jauniešus mācīties tautasdziesmas, lai jaunākās paaudzes saglabātu mūsu tautas tradīcijas.

Ar labvēļu palīdzību Latvijas skolām un latviešu skoliņām ārzemēs tikušas nosūtītas vairāk nekā 25 tūkstoši krājuma Lakstīgala grāmatiņu. Aizvadītajā gadā Zuikas kungs izteica vēlēšanos, lai tautasdziesmu krājuma grāmatiņa Lakstīgala būtu pieejama 21. gadsimta latviešu jaunatnei piemērotākā veidā, proti, mobilajos telefonos. Projekts tapis atsaucoties uz šo vēlmi un lai vēlreiz pateiktos par Zuikas kunga ieguldījumu latviešu folkloras un mūzikas saglabāšanā un attīstīšanā.

What’s New

Version 1.1.0

Lietotne pielāgota iOS15

App Privacy

The developer, Cube Agentura SIA, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Mākslas muzejs
Travel
Costa Coffee Club Latvia
Food & Drink
Positivus Festival 2023
Travel
Nacionālais botāniskais dārzs
Travel
Vingrs
Sports
Summer Sound 2020
Music

You Might Also Like

Music Lexicon
Music
Radio LV
Music
EHR Radio
Music
Digital Choir
Music
Bach Chorales
Music
Drum Fills PRO
Music